IJsbar No Name

Welkom bij IJscatering No Name

Op ons landbouwbedrijf gelegen in het pittoreske Hoeke, temidden van de Polders, krijgen onze melkkoeien het ganse jaar door een evenwichtig basisrantsoen, aangevuld met de nodige mineralen en vitamines.
Dit is belangrijk om een constante kwaliteit van onze melk en ons roomijs te kunnen waarborgen.

Met de overname van IJsbar No Name was meteen de eerste stap gezet om de melk van ons eigen landbouwbedrijf te verwerken tot heerlijk hoeveroomijs.

Dagelijks wordt ons roomijs in eigen atelier op ambachtelijke wijze bereid, zonder toevoeging van bewaarmiddelen.   Om een topkwaliteit te garanderen worden alleen de beste ingrediënten gebruikt.  Lekker romig en vol van smaak of fris en fruitig met verse vruchten.

Voor de overige smaken gingen we recent de samenwerking aan met Fructital; dit is binnen de Italiaanse ijswereld een zeer vooraanstaand bedrijf, die net zoals wij de filosofie van een eerlijk en natuurlijk product hanteert.  Wij werken dan ook actief mee aan de verdere commercialisering van dit product binnen België.